Zakelijk vervoer Amersfoort 

Kostenbeheersing, efficiency en klantgerichtheid: kwaliteiten die ondernemers aanspreken. Budgettax biedt aan haar zakelijke klanten allerbeste service en kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Budgettax stelt hoge eisen aan haar zakelijk taxivervoer. Budgettax verzorgt de meest uiteenlopende ritten voor haar zakelijke klanten. Een rit vanaf uw bedrijfsfeest? een rit voor uw zakelijke gast vanaf zijn/haar hotel naar uw bedrijf? Of een rit voor uw zakelijke gast vanaf een luchthaven?  Ook voor andere zakelijke ritten kunt u altijd een beroep op Budgettax doen.
Met Budgettax chauffeurs kunt u goed voor de dag komen. Budgettax chauffeurs zijn representatief en gemotiveerd. Onze chauffeurs spreken perfect Nederlands en Engels. Uw rit zal altijd door een schone, goed onderhouden en luxe taxi zonder daklicht verricht worden.

Als zakelijke klant heeft u ook de mogelijkheid om te “rijden op rekening” dit houdt in dat u achteraf een factuur krijgt voor de verrichtte werkzaamheden.

Wilt u als slimme ondernemer zo min mogelijk betalen voor aller beste vervoer? Aarzel dan niet en vraag uw offerte via onderstaande formulier. Na het ontvangen van onderstaande formulier zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt ook telefonisch een offerte aanvragen